Tore Pettersson engasjerte lærlingene

Hva skal til for å få et godt liv? Tore Petterson, foredragsholder og
TV-personlighet kjent fra Skal vi danse, er en levende historieforteller som ga lærlingene et engasjerende foredrag om det å være annerledes.

Digital samling for OK stats førsteårslærlinger ble holdt 25. mai. Foredragsholderen og kunstneren Tore Petterson er aller mest kjent fra TV-programmer som Sofa, Farmen kjendis og Skal vi danse. Han snakket engasjert om at det å være annerledes er en styrke.
Pettersson delte åpenhjertig sin historie og fortalte at han ble utsatt for mobbing i oppveksten på grunn av sin homofile legning. Etter at han utdannet seg som relasjonsterapeut, har han fått bearbeidet sin egen historie og funnet svaret på hva som gir ham styrke og trygghet. Ett av hovedpoengene i foredraget er at man får et bedre liv om man aksepterer seg selv som man er, men også at man kan styre hvilke tanker en har om seg selv og andre. 

Pettersson ga lærlingene flere gode råd: 

  • Alle har gode og dårlige dager, og det er helt greit 
  • Det er viktig å ha noen å være åpen med – også på arbeidsplassen 
  • Du velger selv hva slags menneske du vil være og bli husket som 
  • Skriv ned alt du er takknemlig for, hvis du er mye bekymret. Hjerneforskning viser at det er de områdene i hjernen som aktiveres når vi er bekymret og takknemlig, så hvis du er takknemlig for noe, klarer du ikke å være bekymret 
  • Penger gjør deg ikke nødvendigvis så lykkelig  
  • «You are born naked and the rest is drag».
    - Vi er alle født like, alt annet er påtatt eller tillært. 
Tore Petterson og medarbeider i OK stat holder foredrag
Foto: DFØ
Tore Petterson og Guro i OK stat
Publisert: 29. juni 2023

Fant du det du lette etter?

Nei

Det beklager vi!

Tilbakemeldingen din er anonym og vil ikke bli besvart. Vi bruker den til å forbedre nettsidene. Hvis du vil ha svar fra oss, ta kontakt på telefon, e-post eller kundesenter på nett.