Oppstartsamling for nye lærlinger

Tirsdag 19. september 2023 hadde vi en fysisk oppstartsamling for lærlinger i Oslo sentrum. Dagen etter hadde vi en digital samling for lærlinger fra hele landet.
Det var godt oppmøte og lærlingene fikk bli kjent med hverandre

Førsteårslærlinger samlet i en sal for å lære mer om LæLæLæ-samarbeid
Foto: DFØ

I løpet av samlingen fikk de nye lærlingene informasjon om hvordan de skal dokumentere arbeidet sitt i læretiden. Dette vil forberede de på fagprøven, og ikke minst gjøre at de lærer enda mer i løpet av de to årene som lærling.  

Lærlingene fikk også bli kjent med, og jobbe praktisk med, andre lærlinger i staten, og fikk en introduksjon til et gruppesamarbeid lærlingene imellom. Dette kaller vi i OK stat for LæLæLæ (Lærling Lærer Lærling). Dette skal bidra til både sosial trivsel og faglige diskusjoner for deg i løpet av læretiden. Dagen ble avsluttet med en morsom rebus utendørs i Oslo for å bli bedre kjent med andre lærlinger i sitt lærefag, og bli litt ekstra kjent i byen.

Vi har mange lærlinger i Oslo/Viken, men også mange spredt over hele landet. De som ikke hadde mulighet til å reise til Oslo fikk muligheten til å delta på vår digitale oppstartsamling der vi gikk gjennom det samme som på fysisk samling, slik at alle er med og klare for sin læretid.

Nyttige lenker for deg som er ny lærling

Publisert: 21. september 2023

Fant du det du lette etter?

Nei

Det beklager vi!

Tilbakemeldingen din er anonym og vil ikke bli besvart. Vi bruker den til å forbedre nettsidene. Hvis du vil ha svar fra oss, ta kontakt på telefon, e-post eller kundesenter på nett.